Meni je Garminov Connect genijalan zbog jedne stvari, pogotovo sad kad sam već iscrpio ideje kud i kako. Nisam hardcore biciklist, nego sjednem i odradim 40-50-60 km i to je to. U aplikaciji izaberem kakvu vožnju hoću (asfalt, makadam, off-road), izbaci mi rute koje je ekipa podijelila. Vidim uspone i padove, razliku u nadmorskoj visini i ako mi se sviđa, pošaljem je u sat i imam praćenje rute i navigaciju pa nema stajanja na svakom semaforu i vađenja mobitela da provjerim jesam li na pravom putu.
Fenix 3 me rabljen u dobrom stanju koštao manje nego što košta novi "kinez". Čudno je nakon kineza (u mom slučaju Amazfit GTS) s OLED ekranom preći (s konja na magarca) na ovakav ekran od Garmina, ali brzo se privikne čovjek. Rabljeni Garmin 3 se nađe za 1000-1500 kn. GTS sam nov platio isto u tom rasponu cijene, ne računajući sve prošle kupovine.
Skužio sam da mi i HR na satu nije bi potreban. Osim što je neprecizan ako sat nije zategnut do kraja na ruci (što ne volim), još i dodatno troši bateriju. Uzeo sam običan Fenix s HR trakom u paketu i kad će mi trebati podaci, stavim traku oko sebe i dobijem preciznije rezultate nego sa zapešća. Tak da, preporuka od mene za rabljeni Garmin umjesto kineza, čak i ako se bavite samo jednim sportom, i to rekreacijski.
Brdo dodatnih aplikacija je također veliki plus, community je vrhunski.
I notifikacije dolaze s HR znakovima. 😁 Amazfitu sam slao to nekoliko puta, nije teško za implementirati, ali ništa se ne događa. Nismo jedini koji nisu USA/UK. Ako ti korisnici nisu bitni, onda ne znam...
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk