Citiraj:
Autor fanATIk
Ne znam kak mi je uspjelo no krivu sam linkao.
Na ovu sam mislio;
https://www.alatimilic.hr/shop/Bosch...-li-06019F8307
Na slaganje kuhinje misliš na montažu gotovih elemenata ili na izradu od nule?
Ak misliš na izradu od nule, bilo bi dobro da si bar jednom gledao kak se to radi i da ti je matematika jača strana. Ak je samo montaža u igri, dobra vaser vaga i vozi miško. 
|
Izrada od nule. Gledao i vise od jednom, slagao sa starim, koji je slozio i meni stolove za komp, police, ormare... Cim bi sfalilo prostora, evo njega s alatom u ruci.. bas mi je isao na zivce
Ali sad kak smo renovirali njihov stan i ja sam se zapalio za cijelu pricu. Imamo garazu s radnim stolom i cirkularom.
Sebi cu za pocetak napravit ormaric za kupaonu jer me zivcirajh stalno stvari po ves masini i naokolo, nakon toga ormar s policama za radnu sobu, a ako to sve dobro prodje, frendu koji je htio novu kuhinjj, ali zbog korone i financija je odustao, a i nedavno dobio sina, bi htio pokloniti kuhinju kakvu zeli.
5 garaza dalje mi je i frend stolar, koji tamo radi, pa ako bas negdje zapnem, a bit cu preponosan pitat starog imam i njega za ulovit.
A matematika mi je i jedino kaj znam u zivotu, vise me brine povlacenje ravnih crta po lesonitu, to ne znam ni s ravnalom

))))
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Exit:
Sto se alata tice, ono je zgodna cijena, ali u Bauhausu idu dvije 2.0 baterije (na ovom mkdelu 2x1.5) i jos na poklon jedna 3.0.
Koliko sam gledao kapacitet baterije nije samo za dugotrajnost nego jace baterije i mogu isporuciti jacu snagu kad zatreba. Ne bi tak mozda trebalo bit, ali neki filmic na YT-u pokazuju da je. Ne znam dal aparati prepoznaju da ima slabiju bateriju, pa ne daje najjaci moment da se ne isprazni odmah or what...