View Single Post
Staro 05.05.2020., 22:26   #1557
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor okarm Pregled postova
je je a bosch bi mirno gledao da mu tvornica stanca isti alat pod 20 drugih brendova.
Ak je mogo Paul&Shark, i vjerojatno puno drugih, se pravit blesav, mogo bi i Bosch. Ionako im ne bi uzeli puno tržišta... bilo je davno jedno testiranje, prodavali su u istom dućanu, identične cipele, po dvije različite cijene. Šta misliš, koje su se više prodale?

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Puno više vjerujem Parkside i Einhell alatima nego tim Facebook dućanima i još teškoj kopiji loga i vjerojatno najgora kvaliteta moguća.

Imam ti onu Parkside aku udarnu bušilicu i odlično obavlja posao, to je ona "obična", a imaš i "Performance" verziju te jača svrdla. Mislim da ti ta bila brutalna, ali je meni i obična super.
Thanks! Možda onda odem na Parkside udarnu 20v, čisto da probam. 16v nek mi bude za ivericu i odvijač, a s ovim ću probati mekše zidove.

I da, slažem se, samo sam htio provjeriti da nije slučajno neka fora sa "originalnom" kopijom, ali je cijena bila prebrutalno niska da bi to moglo biti išta pametno. Vjerojatno pregori motor ako samo vidi drvo...
Elven je offline   Reply With Quote