nakon što sam napravio verify opciju na igru, nešto se stanje popravilo, prvo se downloadalo oko 5gb pa kad se to završilo ponovo je downloadalo oko 11gb, nemam pojma šta je to bilo ali nakon tog sam uspio igrat par puta po pola sata i guglajuči sam pročitao da probam spustiti frekvenciju rama u biosu što sam i napravio, prebacio sam xmp profil sa 3200mhz na 3000mhz i mogu reči da poslje tog verify i promjene xmp-a igrica radi bez crashanja, nedjelju sam imao maraton 10h u komadu bez greške
neznam kako joj je pomoglo promjena xmp profila ali zasad je dobro, radi
dojam igre, zanimljivo je način na koji smetaju grane od borova i da kamion/džip zapne i neprolazi samo tako kad se probijaš i voziš kroz šumu, pogotovo kad imaš kanister goriva na krovu džipa i zapneš s njim gore za granu (i manevrirajuči dok skužiš s čim si zapeo, se prevrneš

)
-"pokidao" sam gumu prednju na kamionu, imala je 0/50 bodova i izgledala je kao da je prazna i to je promjenilo način upravljivosti, smotaš u tu stranu i pokušaš skreniti i kao da nema gripa
-isprobo sam dizalicu na kamionu i onaj mali kran, osjeti se utjecaj gravitacije kad neizvučeš one bočne potpore za stabilnost a i kad izvučeš do kraja "ruku" pa probaš dizat teret ili okretat prevrnito vozilo da ga ispraviš na točkove vidi se kako se cjeli kamion naginje
-zavisno od terena možeš zapast bez problema bilo gdje iako izgleda da je "tvrda" podloga
-fali mi mjenjač iz mudrunnera gdje je svaka brzina imala 3 podbrzine
-potrošnja kamiona je velika, planiraj put dobro ili vuci malu cisternu sa džipom
-lagano se za izvrnit na bok, bio pun ili prazan kamion