View Single Post
Staro 03.05.2020., 22:43   #2716
t-krom
Banned

Datum registracije: Oct 2013
@Nikky

Hvala, ok, zanemario i zaboravio na telefon.

Samo jedna stvar ako netko može pomoći, ne znam što mi koči ovo; ne mogu nikako riješiti da se spojim u sučelje S-porta, koje sam ostavio na 192.168.1.1. Imam 4 kompa u kući, svi se sad spajaju na AC kao gateway, preko svog AP u clientu (osim "glavnog" kompa, koji je žično spojen na AC jer je blizu). Znači stavio sam da svaki komp ima svoj statički IP, i svaki njegov AP ima svoj statički IP, i svima je gateway AC. I ni s jednog se ne mogu spojiti na S-portovo sučelje 192.168.1.1. A sa svakog kompa mogu se unakrsno spojiti na sučelje svakog AP clienta.

Jedini način koji sam skužio je da kod glavnog kompa preštekam PC LAN kabel iz ACa u S-port, onda mogu ući u sučelje. Ali to mi je nepraktično svaki put preštekavati ako slučajno moram ući u S-port sučelje, pogotovo jer sam sad oba rutera zgurao tamo di ne smetaju. Možda da promijenim privremeno dok mi to treba na bilo kojem kompu (i njegovom AP clientu?) gateway u postavkama mreže na 192.168.1.1, bi li radilo sučelje? Ali i to mi je nekako nepraktično, no ako radi i nema drugog načina, ok.

EDIT: hm, možda se ne spaja jer je na Sportu isključen wifi i jednostavno ne možeš se onda na njega ovak spojit bez žice dok je u bridgeu?

Zadnje izmijenjeno od: t-krom. 03.05.2020. u 23:03.
t-krom je offline   Reply With Quote