View Single Post
Staro 03.05.2020., 15:14   #8393
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
elipso sl brod, uređaj samsung mikrovalna

kupio ju tamo čini mi se 16.3., ali se pokvarila dva dana kasnije, sama se gasi nakon par sekundi rada i bruji (bio je izložbeni uređaj jbg).. ugl čekao sam da prođu mjere i sve, reko jebeš moju mikrovalnu ima vremena za nju (pisao sam kratko vezano za nju u elipso temi)..

neki dan zovem opet elipso da vidim za proceduru za svaki slučaj, možda se nešto promijenilo.. kaže lik iz elipsa mogu komotno njima donijet, ili direkt na servis.. reko donijet ću vama..
odem sutra dan, kad ono druga priča.. kažem da sam ih zvao u trgovinu, a lik me pita "a tko ti se javio i tko ti je to rekao?" ahahah vidim u kojem će smjeru to ići.. kaže lik oni nemaju prijevoz do servisa, neće uzet mikrovalnu, nek sam nosim u servis.. ajd to još nekako.. ali lik mi kaže da osim toga, moram zvat samsung call centar i njima prijaviti kvar na mikrovalnoj, wtf??? nazovem call centar, javi se teta Jasmina i kaže koji ku... oni izvode, call centar se zove za veće uređaje za koje treba radni nalog tipa perilice, hladnjaka itd.. ja već nadrkan al ajde..
odem sutradan u servis, kaže lik wtf pa oni već neko vrijeme nisu samsung servis u sl. brodu, nemaju suradnju i da nosim u trgovinu.. reko super ode nazad kod onih koji nemaju pojma procedure..

odem opet u elipso, s ulaza su me prepoznali i kao šta je bilo, reko ajd zovi servis da ti nešto objasne.. lik prodavač nazove i proguta knedlu, jer prvo me uputio na call centar što ne treba, a drugo na servis koji više nije samsung servis.. uzeli su mikrovalnu, ja sam ju fino poslikao sa svih strana da ne bi bilo da sam ja nešt smrdao i sad čekam, vremena imam za razumni rok za rješavanje
John Creasy je offline   Reply With Quote