03.05.2020., 12:26
|
|
Banned
Datum registracije: May 2019
|
Citiraj:
Autor Bub0
Pozdrav, opet sam u problemu oko nabavke stolice.
Dakle situacija je ovakva, stara stolica na kojoj trenutno sjedim se skroz nagnula u desnu stranu te mi onda desna ruka vise visi prema dolje a nije kao lijeva na stolu. Doslo je vrijeme da si kupim novu, imao sam vec post ovdje oko toga, dobio neke preporuke, no naravno financije ogranicavaju. Takoder volio bi isprobati prije kupnje.
Imao sam preporuke za secret lab stolice no to mi je daleko van budzeta a trenutna stolica je iz dana u dan sve veca banana. Dakle gledam stolicu do 1000-1200 maks. Gledam Markusa no on mi je takoder nekako sumnjiv jer nekome je ful dobar nekome ful los, isto tako one gaming stolice u linksu od 1200 kn tipa gamdias, uvi... Ne znam ni to mi ne djeluje bas nesto pretjerano dobro a 1200 kn nije malena svota. Samo mi fali da dam toliko novaca pa se za 2 godine demolira. Takoder napominjem da sam visoka i teska osoba pa je i to jedan od faktora koji ogranicava izbor stice, uz novac.
Eto znate sve, pa ako netko ima kakve preporuke slobodno neka kaze, uskoro bi trebao ici po stolicu.
Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk
|
Markus ima dosta dugacak naslon i visoko postavljene naslone za ruke pa bi ti mogao pasati ako si visok. Sa tvojom tezinom isto ne bi trebao imati problema posto je dosta cvrst, ali bi svakako bilo dobro da ga isprobas ako je moguce...
|
|
|