View Single Post
Staro 03.05.2020., 00:52   #870
Simbijus
Registered User

Datum registracije: Nov 2018
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
x11
https://citycoco.hr/proizvod/zero-11...al-falcon-pev/

smrt na kotačima

ja se pripremam x10 uzet, pa ako ima ko kakav hint, kako naj jeftinije ga nabavit, slušam .. al nebi se učlanio nigdje
Jedina mi sad dilema, navodno su 2 verzija x10 .. slabiji / jači po bateriji i sajla kočnice ili hidraulika.
Pa sad, što uzet....
Mislim da je kod e-zoom u HR najpovoljnije bez bilo kakvih učlanjenja...u HR se prodaju 2 verzije 52 V 23Ah LG i 52 V 18Ah LG. Znači samo je razlika u dometu radi veće tj. manje baterije. Ima na Aliexpressu nekih prodavača koji imaju isporuku u EU bez carine i ispadne cca. 2000-3000kn povoljnije.
Sve rezervne dijelove ima citycoco i to većinu na lageru.

Pogledaj si malo i Kaabo Mantis PRO model, ima bolje motore i bolje kontrolere nego Zero modeli tj. ima isto kao Dulatroni koji slove za top klasu u svijetu romobila a tako i koštaju. Zero možda nešto malo bolji ovjes ali to je ponekad i stvar preferencije. Mantis je lakši i nešto malo uži, a sve ostalo je više manje isto osim kočnica koje su na Mantisu PRO full hydraulic a na Zeru obične mehaničke (koji super odrade posao), pa ti se na kraju svodi na stvar ukusa a mrvicu kvalitete ide na stranu Mantisa kada je PRO model u pitanju.

P.S. Kugoo G-booster za 960EUR je jako dobar za te novce i u rusiji ga jako puno voze a u EU nije tako jako popularan kao Zero ili Kaabo
Simbijus je offline   Reply With Quote