View Single Post
Staro 01.05.2020., 09:47   #1323
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Ja ni nemam konzole, imao prošle godine na 4-5 mjeseci, odigrao sve kaj me zanimalo i prodao. I meni je PC čitav život "hobi". Ali dižem ruke ako se ovo nastavi. Prije ili poslije moram nadograditi, i nadam im tu paru ako u novoj konzoli mogu dobiti strojčinu za sedam godina mira i aktualnosti.
Možda i progledaju gameri koji kupuju 2080 ti za milion kuna kad dođe nova konzola u pola novaca i zavrti jednako dobro 4K 60 fpsa novi AC Valhalla. Možda to sruši cijenu prenapuhanih kartica za 4K gaming.
Realno, ekipa koja daje 20k+ kn za PC za igranje će uvijek htjet tako nešto.
Pa pogledaj malo one DF videe gdje uspoređuju kakva je di grafika (PS4, PC, X1, Switch...); ja ti tamo npr ne vidim baš neke razlike, OK LOD, AA, sjene i slično se vidi kada pauziraju sliku i uvećaju detalj...ozbiljno?! Tako da konzole su odlične, ali PC za mene ima ogromne i meni nepremostive prednosti.
Iako imam modane Wii, PSVita, Vita TV, DSi, DSL,GBA, PSP...sve osim PS4, to je jedina kompletno legit konzola koju imam.
Npr dan danas kad igram Killzone: Shadow Fall padnem na dupe kako je grafika odlična, a to je bio launch naslov.