View Single Post
Staro 30.04.2020., 21:20   #1295
Ari
Registered User

Ari's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Maloprije si spominjao bogatiji skin i to spada pod mijenjanje ikone , razne custome.

Sistem nemože zastariti ako proizvođač održava. Ako konkurencija po istim procesoru MOŽE ponuditi ažuriranje i zašto Samsungu bio problem? Ne, zanima ih samo profit i tjeraju korisnike da kupi novije u trendu. I to bi logično zaključio da Samsung skuplji, zar ne?

Pričekaj službeno predstavljanje. 4A XL bi trebao sličan po veličini A71. Ovako uspoređuješ Davida i Golijata Malen mobitel i mala baterija protiv velikog A71?
Pod skin mislim na one nativne iz xiaomia, huawei-a, samsung, miui, emui i slične. Oni imaju puno postavki, sve se može podesiti, i to mi paše.

Meni je 2 velika update-a i više nego dovoljno (jer neću ni njih odraditi ako ne moram). Znači jedan android novije generacije i jedno samsungovo sučelje novije generacije. Da mislim koristiti jedan te isti telefon 5+ godina onda bi mi to možda dobro došlo. Ali danas ljudi mijenjaju mobove kao čarape, 3 godine je neki plafon i za prosječne korisnike.

4a uspoređujem sa A71 jer imaju isti čip i plastični su, pa u smislu cijene uspoređujem, jer i samsung drži cijenu relativno visoko, ali google sa pikselima još više. Baterije i autonomiju im nisam uspoređivao.
Dakle, 4a bi čisto matematičko hardwerski gledano trebao biti jeftiniji od A71, ali ako bude i 50 eura 4a skuplji biti će dobro.
Ari je offline   Reply With Quote