View Single Post
Staro 30.04.2020., 20:01   #1494
Keano16
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor maXonja Pregled postova
Aha, i onda dobiješ odgovor ovakav:

Znači gamad peru ruke od svega, ako ti izgube paket od nekoliko tisuća kuna vrijednosti oni nemogu odgovarati za to

Isti odgovor sam dobio na ukupno 4 prigovora koja sam im radio u proteklih mjesec dana.
Znači do 1.1.2020. je ferceralo sve odlično, nikakvih problema i 100% sam se mogao pouzdati u HP.
Kako su se preimenovali u 24paket te otvorili ovo smeće od sortirnice u VG nastao je doslovno KAOS, ama baš ništa ne funkcionira kako treba, paketi kasne po nekoliko dana, jedan su mi čak uspjeli izgubiti.
U nekoliko navrata sam jebao svu bližu i dalju rodbinu svima koji rukovode i planiraju u ovom smeću od Hrvatske pošte, jadne ženske koje rade u službi za korisnike nisu jednostavno znale što da kažu.
Što je najgore, sama ta služba za korisnike je NIŠ KORISTI jer jedino što ti mogu napraviti je pogledati što im sustav kaže gdje je paket, a to isto mogu i sam napraviti preko broja za praćenje, ništa drugo oni nemogu.
Isto tako, i sami dostavljači pizde i ludi su od kaosa u kojem se nalaze...
Da, nazalost tako je. Meni su kasnila jos 2 HPex (Paket24) paketa unazad mjesec dana, ali se bas iz tog razloga nisam zalio.

Jednom sam se zalio i dobio postenih 308 kn
Keano16 je offline   Reply With Quote