Citiraj:
Autor coconut
Još uvijek ima predebele bezele. Što se tiče dizajna, oni kao da su u zaostatku od nekoliko godina/generacija u odnosu na konkurenciju.
|
Da, sigurno mogu te bezele još stanjiti, ali meni su podnošljivo debeli. Ako svim ostalim na njemu budem zadovoljan biti će ok.
Citiraj:
Autor Dottore
4A je dosta manji nego A71. Ne vidim još 4A XL. Još je rano i leaked.
Pitanje je što očekuješ za cijenu od mobitela i podrške? Skup je A71 kad gledaš njihovu ograničenu politiku (2 velika ažuriranja) u odnosu na Googleove. Nije sve u megapixelima.
Što se tiče customizacije skinova i radi na svim markama. Ne vidim u čemu je problem.
Tko razumije u kvalitetu i ne bi pitao cijenu za Pixela.
|
Ja ažuriranja baš ne cijenim toliko, jer ono što mi radi dobro ne volim dirati ni mijenjati. Ne da mi se, a može se nešto i pogoršati. Ne vjerujem da će biti sistem zastario i nekompatibilan s nečime i ako se ne update-a 2 ili 3 godine.
Više od update-a cijenim pikselove kamere i njihovu optimizaciju. Tako da po midrange cijeni možda ubodemo kamere flagship razina.
Gledao sam nekoliko recenzija za A71, meni su njegove kamere već dovoljno dobre, zadovoljan. Sa ovim 4A bi trebale biti i bolje