View Single Post
Staro 30.04.2020., 18:54   #6274
Ari
Registered User

Ari's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Slažem se, kronično fali manjih mobitela, 5.8"-6.1" bi bilo idealno, ovo danas pumpanje što većeg zaslona je koma, gabaritima polako prelazimo u sferu phableta..
Uzmeš mob od 6.6" i onda moraš oklop uzet koji još dodatno otežava korištenje, a teško je i bez oklopa.
Da užas. Ali dobro je vidjeti da još uvijek nikne poneki manji mob. Ja koristim samo najlakšu i najtanju masku koju nađem, više zbog skilizavosti mobitela nego zaštite. Dobro ih čuvam. Staklo i ostalo nisam nikada stavljao na ekran

Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Ja bi taj A40 kupio tek tolko da ga imam kao drugi mob zato kaje slicne dimenzije ko S10e, al mob ne nudi nis pametno osim dimenzija, izgleda i dobrog ekrana. Cudim se zasto kasne sa izlaskom A41 koji bi trebao biti bolji, al sigurno puno skuplji neg A40. I nemres gledat S10e i A40 il kupis jedan rang il drugi il oba pa ti jednog nije previse zao jer znas da imas kompaktne mobove.
A41 će po najavama biti veći i teži od a40, te imati mtk čipset. A sudeći po A51 izgleda da su kamere u najboljem slučaju prosječne, što je i očekivano.

Ma zasad mi je u prednosti s10e svakako. A40 ću uzeti ako odlučim da mi kamera nije toliko bitna. Ako sada ne kupim flagship vjerovatno nikada u životu neću. Što se tiče sekundarnog mobitela, takvih imam, veći su i služe mi za surfanje na poslu, a glavni mobitel mi je za nošenje svukuda i uvijek, pa želim da bude manji.

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Kad dobiješ Android 10 koji dolazi po defaultu night mode i bilo koji browser automatski pretvara u crnoj boji. Uostalom, Kiwi broser nije baš u trendu ažuriranja (iz 2019) i sa sobom povlači hrpu bugova do danas.

Preporučio bi browser Bromite https://www.bromite.org/
Ako bilo koji browser pretvara stranice u crnu boju to je odlična opcija. Inače zadovoljan sam sa operom na mobitelu, jer ima text reflow teksta. U prijevodu, ja raširim stranicu sa dva prsta, a on posloži povećani tekst u jedan stupac da skrolam samo dole, ne trebam lijevo desno.

Zadnje izmijenjeno od: Ari. 30.04.2020. u 18:59.
Ari je offline   Reply With Quote