View Single Post
Staro 30.04.2020., 15:52   #6270
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Ari Pregled postova
Pixel 4a je polako u najavi.
Pošto malih laganih mobitela nema toliko, on će izgleda biti još jedna opcija. Manji i lakši od pixela 3a i 4, uz manje mesa okolo.

Meni nema žurbe, birat ću između P30, s10e, možda čak i A40, jer sam spreman i na žrtvu pošto mi je dimenzija uz težinu prioritet. P30 mi je na rubu, po svemu bi mi odgovarao, nema mi neku slabu točku, ali nisam 100℅ siguran za te dimenzije i težinu.
Mogu razumjeti i ljude koji misle kupiti iphone SE2, baš zbog dimenzija, iako mi je on estetski i dizajnerski gledano, krapinski pračovjek.
Zajeb mi je što sam zakasnio sa kupovinom Mi9 SE.

S10e u odnosu na P30 ima ois, i bolji video zapis, a P30 pak ima optički zoom i bolji je u mrklom mraku. Kod prvog moram paziti na bateriju za razliku od drugog.

Možemo se nadati da će sada ovaj mini iphone navući kineze koji samo lopate znaju proizvoditi, da kopiraju ovog pa naprave nešto manje.

Da se razumijemo, meni je iphone se2 malo premali displejom, iako bolje nego preveliki. Idealno mi je nesto kao A40 ili s10e veličinom
Slažem se, kronično fali manjih mobitela, 5.8"-6.1" bi bilo idealno, ovo danas pumpanje što većeg zaslona je koma, gabaritima polako prelazimo u sferu phableta..
Uzmeš mob od 6.6" i onda moraš oklop uzet koji još dodatno otežava korištenje, a teško je i bez oklopa.
zvonac je offline   Reply With Quote