Citiraj:
Autor Night
Taj Logitech iz Protisa također treba napajanje, ne možeš imati bluetooth receiver bez napajanja. Nema bateriju i USB punjač nego se šteka direkt u struju preko adaptera koji dođe s njime. Tako da potrebu za napajanjem nisi eliminirao.
Ima dvije vrste izlaza, chinch i 3.5mm jack i u to štekaš jack koji bi inače štekao u zvučnu karticu. Dakle ne spajaš bluetooth receiver direktno na zvučničke kutije na zidu nego na neko centralno mjesto odakle su zvučnici razvedeni, obično su konekcije na subwooferu, ovisi o zvučnicima. I nećeš dobiti 5.1 sa tim jer je to 2.0 adapter, odnosno obični stereo.
|
Puno ti hvala za javljanje. Upravo tako kako si rekao, jasno mi je.
I ovaj iz Protisa treba napajanje, ali direkt u struju što mi i jeste bila želja.
No, sada ipak idem s ovim s Aliexpressa u kombinaciji s punjačem za mobitel kako ne bih trebao stalno skidati čudo i stavljati ga na punjenje.
I sa subwoofera ide kabel koji završava s 3.5mm tako da to spajam na adapter, a punit će se, kako je Ziiky sjajno predložio, punjačem za mobitel.
Za 5.1 zvuk uopće ne marim jer samo slušam glazbu tako da to nije problem. Koristim ove zvučnike duže vrijeme i meni su sasvim OK.
Pozdrav.