Citiraj:
Autor Psycho
potpis
meni nema boljeg od onoga, kad platis a majstori dodju-odrade-pociste i nema repova. platim s racunom i ukljucenim PDVom bez problema za takve firme pa makar i skuplje.
|
Citiraj:
Autor Pupo
Sad si kao oni sto mi kazu, to je tebi samo 5 minuta. Pa napravi si sam za 5 minuta.
Trziste diktira cijene, i sat vremena dobrog majstora dođe toliko. A posla ima ko dreka. I kako si sam zakljucio na kraju, najbitnije da je ave tip top. A mozda bi ti neki fuser racunao 1000kn i pitanje kako bi bilo.
|
Sve to stoji, i zato ću ja tu firmu i dalje preporučiti.
Ali zašto sam to napisao? jer mi se tu govorilo da oni moraju 4-5 puta doći, da tu nema nikakve računice, hrpa materijala...
Njihova konkurencija me tražila 500kn za taj isti posao i to mi je bilo ok. ali kod konkurencije mi se nije sviđao glavni proizvod (vrata).
A kod ovih je ista cijena bila da sam samo zidao (što jesam) ili da smo radili ukrasno nadsvjetlo (gdje ima više posla i materijala), pa me i taj dio malo zasmetao. Kao i to što nisam htio kameni prag, pa mi je svejedno prodan jer je u cijeni, ali mi ga nisu ostavili..
Znači sitnice u cjeniku, ali glavni proizvod i ljudi koji su radili to je tip top, a to je na kraju najbitnije.