Citiraj:
Autor Mladenxy
Prvi uncharted (odigrao prošle godine taj serijal po prvi puta), je iz današnje perspektive teški smor. Jedva sam se prisilio da ga dovršim. I grafički je to danas teško za izdržati 
Zato drugi dio jako popravlja stvari, treći je opet nešto lošiji i danas je ta trilologija zastarjela...nije fer prema serijalu jer ne stare sve igre jednako dobro.
Ali trebaju se odigrati zbog četvrtog fenomenalnog dijela, koji je poput dobrog avanturističkog filma, sa izvrsnim likovima, stvarno prekrasnom grafikom i fino zaokruženom igrom.
Meni je taj 4. dio remek djelo, u top pet PS4 igara. Sami kraj izazove suzu u oku 
|
Ma sve Unchartede (4. jos nisam prosao), treba gledati izricito ko film i igrati zbog atmosefere i price. Igra je toliko glupa, repetitivna i dosadna da sam si uvijek rekao da mecu vise, ali bi ih zavrsio. I zacudo sad sam tek na 4. uspio stati i odustati od igre... Jednostavno me ubila dosadom i glupostima. 1-3 nastavcima sam sve to oprastao jer su bile zastarjele igre.. ali igram 4. nastavak i apsolutno sve iste fore ko u prvim nastavcima. Nikakav level design, nema riddleova, njima je ideja "teskog riddlea" kad kamera snima tebe frontalno, a ti trcis naprijed i trebao bi preskakati rupe koje niti ne vidis..
Doduse super mi je kad su se sami sprdali s time dok je igrao Crash Bandicota
Sve u svemu, cetvorka me razocarala jer je preslicna prvim nastavcima, a ocekivao sam napredak.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk