View Single Post
Staro 28.04.2020., 14:54   #8370
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
odrađen posljednji razgovor sa mikronis/lenovo/zelcos đumbusom

najviše što smo mogli na telefon dobit je neki voditelj servisa, moram reć da je užasno glup i neupućen, ponavljao je da oni daju produljenje jamstva za period dok je laptop na servisu, opetovano

onda smo promijenili ploču, osoba čiji je laptop je odvjetnik i predstavio se, reko di radi i voditelj servisa mijenja priču, iste sekunde. serviser se počeo ispričavat, govorit da smo u pravu (nikad nije bilo u planu na ovaj način razgovarat, ja sam predložio da u slučaju opet iste priče i razgovora sa kojekakvim serviserima, da se vlasnik laptopa predstavi imenom i prezimenom i što radi, što je nažalost i ''pomoglo'', al nevoljko smo išli na tu kartu)

ALI

problem je u cijeloj priči zelcos je ovlašteni servis lenova, ali ne mikronisa, citiram servisera, čušpajz čisti, rekao je da oni mogu izdat novu garanciju, ali kad nešto krepa za godinu dana, ideš u hong kong

na što rekosmo da nas to ne zanima, gdje smo laptop kupili, tamo ćemo i dobiti garanciju

pa smo po ko zna koji put dobili neki šesti mail koji čita i uprava, pa tamo slat kakti, how yes no

reko zajebi, sada ćemo slati na mingo pa neka se oni očituju, ne zna se tko koga jebe ovdje
Fora je da iako ti ne "izdaju" novo jamstvo, tj potvrdu da ono vrijedi morati će ga svejedno popraviti nakon prijave, ako je u novom roku.
Samo razlika je što ako se pokvari, a nemaš potvrdu, onda čekaš Mingo. Čemu to kad možeš unaprijed dobiti potvrdu da vrijedi.
Tako da go on... I javi rezultate. Možeš i objaviti odgovor tako da se bilo tko može pozvati na to kad ima posla s ovim kokošarima.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote