Citiraj:

Autor  rendula

Di vidis gore u zakonu da se spominje "bitan dio" kad si tako pametan da odmah svisoka saljes ljude na goli otok? 

Nitko nije rekao da je nebitan dio, i zakon ne kaze "bitan dio" nego kaze "bitan popravak", i ja cu opet reci da po meni to nije "bitan popravak" u danasnje doba nego nesto trivijalno - izvajdena komponenta koja ne radi, ubacena druga koja radi. Mozda je, mozda nije - imate opcije vjestacenja pa tko hoce nek onda ide tjerati to. 

| 

Kaj se grčiš? Pročitaj ponovno, polako, pa ćeš vidjeti da ono što piše je konstatacija koja stoji. Gdje sam ja citirao ikakav zakon?
Laptop može raditi sa neispravnim zvučnikom. Sa neispravnom matičnom (neki logički krug) ne može. Tako da izjava ZelCosa o tome da su njima svi dijelovi ISTI, ne stoji.
Ako Zel Cos predoči dokaz o popravku ploče konkretno u ovom slučaju, lako se može odrediti što je bitno a što nije. Ali ako će ploču zamjeniti, trebali bi dati 24 mjeseca jamstvo na istu.
Imao sam hrpu slučajeva sa lapovima, gotovim strojevima i mobitelima gdje je uvijek išla garancija na novu ploču nakon zamjene. Na mobitelima i tabletima čak i na cijeli uređaj. Mislim da je bilo i laptopa Dellovih.
Zel Cos u ovom slučaju se pravi grbav malo. Ili su ovi s kojima sam ja radio bili široke ruke pa su dijelili šakom i kapom. Prije je ovo prvo.
I da, tucao bi kamen svatko kome je matična ploča u nekom uređaju manje ili jednako bitna kao i zvučnik, DVD-RW ili RAM 
I ono jedino u čemu ću se složiti s tobom - ostaje na osobi što će i koliko će se natezati oko toga. Osobno se do sada nisam trebao jer su mi reklamacije prošle onako kako su "trebale" proći. A i nisam naletio na ZelCos.