Citiraj:
Autor zalman1
Što bi po tebi bio bitan popravak?
Kažeš matična je trivijalna jer se samo zamjeni, pa ako nisi znao svaka komponenta se "samo zamjeni".
Vrijeme je novac, i ni jedan servis neće nešto lemiti i mudrovati oko komponenata nego će samo zamjeniti dio.
Pošto se na matičnu spaja sve drugo, servis mora dati novo jamstvo i jamčiti da će sve funkcionirati.
|
Po meni na modularnim uredjajima koji se trivijalno servisiraju nista nije bitan popravak.
Kupis desktop konfu sa 3g jamstva, krepa maticna. Zasto bi dobio novo jamstvo na sve skupa?
Kod vecine laptopa isto tako. Ali ne i recimo na, ne znam, surface booku, ili nekom macu koji je dizajniran da ga bog isus ne bi mogao normalno otvoriti. Isto i kod mobitela. Valjda je jasno da zamjena maticne na iphoneu 11 i nekakvom thinkpadu nije isto, i koliko je popravak imao utjecaja na cijeli uredjaj.
To je moje misljenje, i ne krivim servise ako ne zele davati jamstva u nekim slucajevima na cijele uredjaje (jasno da na novu komponentu moraju). Ne kazem da se nije moguce izboriti i za to, ali eto, ja se osobno ne bih svadjao jer smatram da nije u redu.