Kupio sam ne tako davno džepičasti sa 7 zona rađen po mjeri u perfecta dreams, neki tvrđi model, nakom godine dana mekše zone su postale premekane a tvrde zone ostale tvrde, naravno garancija nije uvažena. Imaju neke smješne testove sa letvom koju položiš pa slikaš i šalješ slike. Ako se ne slažeš sa njihovom procjenom možeš poslati na analizu, tu imaju neke fore sa plaćanjem troškova dostave ako se pokaže da nisi bio u pravu, ja naravno nisam bio u pravu i morao sam platiti. Rekao im da neću platiti nek si ostave je... madrac i spustio slušalicu. Poslje me zvali i isprike neke bacali i dovezli madrac kući bez troškova.
Inače tijekom telefonskog razgovora su mi rekli da nije prošao test sa letvom (ne vidi se udubljenje) a lik koji je dofurao madrav (inače neki vanjski zaposlenik, nije njihov zaposlenik, kako mi rekao predstavnik u prodaji) kaže da su madrac testirali sa prešama i da je sve ok s njim.
Morao sam podjeliti ovo jer vidim da se spominje perfecta, pa ako se neko odluči da vidi koliko će mu vrijediti garancija.
Inače Perfecta Dreams, Happy Dreams i Hespo je sve jedno te isto, isti vlasnik ista tvornica samo drugačija naljepnica. Također mi rekla gospođa na telefonu koja radi u centrali.
Poslje svega toga sam kupio novi madrac od Oriolik firme, običan federaš bez zona, onaj na kakvom smo svi spavali dok nam nisu počeli prodavati điđi miđi fore. Imaju dvije opcije, tanji i deblji, deblje redovito prodaju hotelima i bude gotov po narudžbi za neka 2 tjedna ako imaju gužvu.
Reko za 3x jeftiniju paru od perfecte, mogu ga mjenjati svake 2 godine ako omekša. Iskustva nakon skoro godine dana, preporodio sam se, a madrac ostao isti. Ja inače imam problema sa kičmom.
http://www.oriolik.com/oriolik-proizvodi-14