Citiraj:
Autor bigAdvance
Vidim nitko ništa ne javlja, a bome ni moj research nije urodio plodom, USBC input izgleda još nije zaživio.
Odluka pada onda na GL850 ili GL23A
@xGame - vidim imaš oba, postoje li ikakve razlike osim USB priključaka na GL850?
|
LG 27GL850 ima USB hub i wide gamut raspon boja.
To ovisi o tebi dal želiš ili ti treba.
Meni je wide gamut na tim gejmerskim monitorima gimmick i nicemu ne koristi. Sve što napravi je prenaglasi crvene i zelene boje. No, neki ljudi vole vidjeti taj "color pop"

USB hub opet ovisi o tebi, ja sam uzeo više zbog updejta firmwarea, ali ne treba ti ni to
LG 27GL83A nema wide gamut, nego je sRGB. I nema USB hub.
Što se mene tiče, to je najbolji 1440p 144Hz monitor što možeš kupiti. Najisplativiji, najbrži IPS i omjerom cijene i performansi je jednostavno daleko bolja kupnja nego išta skuplje. Da me ne shvatiš krivo, monitor nije savršen i ima mana, ali kad se sve uzme meni ispada best buy.
850 može emulirati sRGB space i iznenađujuće je dobar s tom emulacijom, samo izgubiš pristup opcijama namještanja boja, kontrasta, itd. Možeš samo brightness namjestiti. Ja ga držim u sRGB modu i zadovoljan sam.
A sad ovo što želiš G-sync, ovaj LG ima toliko dobar overdrive da ti fizički modul ne treba. Pod time mislim da je G-sync compatible i radi bez ikakvih problema.
Ako baš želiš model sa fizičkim G-sync modulom, Viewsonic je izbacio XG270QG, no košta daleko, daleko previše.
Tako da moja preporuka je 83A.
Inače, evo ti moj review
ovdje