17.01.2006., 10:11
|
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Originally posted by Trek
naciju nemozes sudit po pojedincima, nit mozes rec da su svi srbi ovakvi ko ovi tu jer ti su ocito nesto pametniji, znaju koristit internet i ostavit komenatar, sto ih uzdize od pubertetlija koje su od tate ili nekog starijeg culi takve pjesmice i fore te ih pridjelili sebi da bi bili cool i face među drustvom da pokazu da iako im je kita mala da su veliki fakeri i opasni tipovi te imaju strasnu potrebu dok sa nekim igraju igre na netu pokazivat tu svoju novostecenu sigurnost i samopuzdanje klicanjem jadnih i besmislenih parola.
niti jedni niti drugi nisu reprezentativni, niti ikad mozes genralizirat i rec da svi su takvi ili ovakvi, ljudi su slobodni pojedinci i individualci i rade ono sta znaju i kako su nauceni. da ima među dobrih ljudi, ima, da ima glupih retardiranih idiota, ima, ti imas izbor i sam biraš svoje prijatelje i one do čijeg mišljenja ti je stalo.
zato pamet u glavu i ponasjte se tako da za 5-15-25-55 godina mozete sa ponosom rec da to sam ja radio kad sam imo vjerojatno ce ti sa kojima ti je frend igro cod2 za 5-15-25-55 godina shvatit da su bili glupi i da im to u zivotu nije trebalo, ako to ne shvate onda sa takvim ljudima nema smisla komunicirat na bilo koj način jer netko kod 5-15-25-55 godina nemoze spoznat sto je u njegovom ponašanju krivo nemozes cijenit ko osobu, on je blago receno retardirani idiot.
btw. da je ono sta su postali smjesno, smjesno je 
edit: edit je bio radi nepismenosti koja je sveprisutna u mom pisanju
|
Odlican post
I zrelo razmisljanje 
|
|
|