View Single Post
Staro 25.04.2020., 15:36   #3923
nickross
Budget gamer
Moj komp

Datum registracije: Nov 2017
Prije sam imao 60Hz i matricu koja je bila prespora i za to 12-15god star 24" monitor.

Znam se uhvatit na discordu ili bilodi da skrolam gore dole i da gledam kako je smooth i seksi.

Znači neopisiva razlika. Sad mi je totalno neprihvatljivo skrolat ili nešto radit sa pomičnom slikom na starom monitoru nešto jer ko da je u 15Hz a ne 60. Služi mi za referencu tj gledanje dokumenta nekakvog samo kao sekundarni monitor ili da mi se The Office vrti dok igram igre na glavnom monitoru.

Također i sportske igre su neopisivo bolje na PS4 makar se vrte na 60Hz jer je matrica toliko bolja da nema traga iza igrača/lopte.

HDR je više HDaren't kako bi Linus rekao tj softverski odrađeno a ne hardverski ali ni ne koristim.

Malo color balance po difoltu baca na plavu ali sam našao nekakvu kalibraciju na redditu i sada je bijela bijela te na lagom stranici il kak se već zove prolazi testove boja.

Ne znam evo jel' ima još tko kakvih pitanja

p.s. bio sam 50-50 jel mi i mob bude high refresh rate. Ovaj monitor je prelomio da je to must have na sljedećem mobitelu.
nickross je offline   Reply With Quote