View Single Post
Staro 25.04.2020., 10:00   #8438
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ja sam rudario i gejmam dosta na razlicitim masinama.

Najbolja kupnja graficke je od rudara koji je rudario do godine dana i placao struju. Taj je napravio sve da smanji troskove struje i na toj grafi jedino su moguci problemi s ventilatorima, a to opet ovisi jesu li oni vrtjeli na 100% ili je u sobi bilo hladno pa nisu.

Druga najbolja je od gejmera koji je nojn stop na poslu i nema vremena gejmat. Ili gejma Farming Simulator 17.

Najgore graficke su od streamera ili hardcore gejmera koji cjede tu graficku, evo ja priznajem da sam to ja, imam 1080ti i cjedim je do maksimuma, temperature redovito na 80C jer je grafa ona mini koja se i sama grije. Gejmeri koji igraju vise sati dnevno ili stremeri koji znaju puknut i 24 sata gejmanje, pa sad zamisli 24 sata na 80C ako bi taj gejmer bio ja, haha

Jednako lose ako ne i losije su graficke od rudara koji ne palcaju struju (solarno, kradu sta ja znam), vecina njih, a i logika govori da ako je struja badava cemu bi ti stedio struju? Lupis na RX 570 bios od 580 i takve stvari tim rudarima nisu strane... Undervolt, underclokc, cemu? Ak masina vec radi odna nek i CPU minea Monero, struja je badava tak da stogod zmajna je plus...

P.S. 99% graficki koje se prodaju su vise ili manje rudarile. Ja sam prodao svoje jeftino jer sam imao ih puno, sad ih ti kojima sam prodao preprodavaju kao graficke kojima nista ne fali. Istina njima nista ne fali i odlicne su, ali ja ih nisam mogao rpodat po vise jer sam rekao da su majnale a oni mogu jer oni nisu majnali.

p.s. @dodo, ja sam cak od tog mislio kupit svih 5, znam taj oglas. Plan mi je bio kupit svih 5 i slozit gaming racunala buduci su grafe dosta jeftine, ali ja bi mu rekao 900kn jer su rudarile, hahaha

Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 25.04.2020. u 10:49.
dada-as je offline   Reply With Quote