Citiraj:
Autor dada-as
Nije Vujcic moj, Vujcic je nas. hehe
Ok mene je ovo vise zanimalo kako da peglam s karticom cryptovalute jer znam da su bili mnogi problemi prije, neznam od kad je sad moguce to novo peglanje bez problema i od kad VISA i MC dozvoljavaju top up s cryptom ali ni te nove opcije ako su tu nisu pomogle da se crypto vrati na stare slave.
O scamovima nebi, dali je ethereum scam? Prije pol godine ili godinu dana bi rekao da nije, a sad vec nikog nije ni briga dali je scam ili nije.
Nekazem da niej dobro to sto daju kamate na stablecoinove, ali je vazno reci i naglasiti dok drugdje daju kamate u minus ovi daju kamatu u plus i to na fake moneyu zvanom Stablecoin koji moze nestat preko noci, tak da ljudi koji ulaze u to znaju i rizik a ne samo benefite...
|
rizik postoji uvijek,svugdje i u svemu. i kuna je iz zraka nastala i nista ne vrijedi (po meni). isto za dolar, euro. fora je samo kaj je hrv mentalitet koma. nit su ljudi nauceni stediti,nit su ljudi nauceni investirati.. na kraju krajeva vecina ljudi nema prebite pare. ako se referiraš na guvernera, bivši guverner je prodao svo naše zlato po 400$ ako se nevaram(ili slicno,da sad ne trazim). jos je dobio nagradu za guvernera godine. scam je svugdje oko nas, i u tradicionalnom svijetu i trzistima. samo je pitanje kolko ko "vjeruje" i "vidi". kazu za bitcoin da je volatilan, neznam što je onda nafta ovih dana bila? čvsto dobro sa jakim usecaseom