Citiraj:
Autor Nbdy32
Sve je to lijepo kaj si opisao,ali ...
Gdje god moram nekaj platiti da bi nekaj dobio,to mi smrdi na prevaru ...
NHF,ali moran stekat 50MCO (kojih kupim za 50$,koji mi daju ..) i uzeti karticu od njih,koju nigdje trenutno nije defnirano koliko moram plaćati mjesečno ...
Nisam za to ... možda ko i za kripto,i kaj nisam BTC uzeo dok je bio po 40$ (a imao priliku) nebudem profitirao,ali ajd nek neko isproba,pa ću se ja učipiti ...
Inače ja sam zadovoljan sa WIREX-om i isto tako visa karticom ...
Isto imaju neki svoj koin,koji sam kupio u startu,pa sam zaradio neku siću ...
OK, ko zna,možda profitiraš,pa ćeš mi se za godinu smijati i reć : " ... gle budale nije htio podijeliti 50$ s menom ..."
Jedino mi nije jasno ako se nas 5 spojimo preko tvog linka,ti dobivaš 250$ i moraš sve stejkat,ili ti ostaje dobro 200$ ...
još jednom NHF
|
ja sam s vama podijelio ovo jer mi je u interesu dobit 50$,a smatram da je projekt dobar i pomaže široj kripto adopciji. kartica je free ne placa se ko na revolutu 100kn mjesecno kad pricamo o metalnoj, a za svaki dublji info sve je transparentno i ima na stranici (feejevi i limiti). community je super, pomazu svi i dijele informacije(konkretno na telegramu).
plaćati se nemora ništa,al se mora imati 50 tokena u stakeu ukoliko zelis koristiti barem ruby red karticu sa 2% cashbacka. dal ces ti te coine kupiti, zaraditi kroz referral, to je na tebi. smatram da nije bed uloziti 250$ pa probati nesto zaraditi kroz referral, ili vratiti kroz cashback i spotify ulozeno,a uvijek se moze i nadograditi na veci tier ako se pozeli odnosno ako vam se svidi funkcioniranje. na kraju krajeva kad prodje 6mj mozes prodat tokene i vratit si lovu i rec oke necu to koristiti i bok. ili jednostavno preskočite ovo i nikom ništa. ja nikom ne zavrčem ruku, smatram da sam našao super projekt i usecase, pa podijelim info i usput nešto zaradimo.
ja nemoram stejkat, kad se ti prijavis preko mog linka ja mogu prodat tokene za btc ili fiat i prebacit to di ocu.
Citiraj:
Autor dada-as
Meni isto sumnjivo pa djele kao Bitconect neke besplatne stvari neke bonuse bla bla bla, tako rade scamovi.
A najvise me bode u oci:
Glavni adut je što na stablecoine nude 8% kamate godišnje,dok u bankama su kamatice vrlo mršave, negdje nula, a negde čak idu i u minus. Uz stake od 500 MCO-a kamata za stablecoine raste na 12%.
Pa sta je onda nas Vujcic vesla sisao? (i slicni)
Odnosno ako je sve tako bajno zasto taj coin nije to the moon, a nemoze mrdnut preko 5$
P.S. mene vise zanima kartica da ja njima i platim fee ali da mogu s njom lijepo placat po ducanima, jel ima takva? Znaci odem na Binance posaljem 1BTC na tu karticu i onda peglam, jel ima takvo sto ili je jos uvijek ban na sve to. Od kad je krenuo ban na to sve BTC (i ostali) samo pada...
|
neznam ja za tvojeg vujičića,al prouči malo kako funkcionira DeFi u kripto svijetu i kakve ima usecaseove..po tebi je ona kompletni defi scam?
isto je onda i ethereum scam skupa sa smart contractsima?
u ovom slučaju možeš poslat 1 btc sa binancea i peglaš karticu. skida ti se btc sa salda i konvertira se u fiat koji onda dobije trgovac. mozes i dosta drugih kriptovaluta to isto raditi,cak i sa stablecoinom.
npr ja sta zaradim od kamate na stablecoinima mogu stavit na karticu i peglat to. i opet dobijem 3% cashbacka.