Ovako, dojmovi nakon malo više korištenja.
Bugovi: Visoki idle clock 786/1750, to je kao fix za flicker bug na 144hz monitoru. Najviši Idle power koji sam vidio - 35W Radi toga je idle temp 58-59. Kad dođe do 59 zavrti ventilatore na 1600 pa ugasi. Dakle svakih 30 sec frrrrrrr na 3 sec. Ne mogu ugasit 0 rpm mode jer sam deinstalirao AMD software jer nicem ne služi, ne pamti mi OC i UV settings, vrati na auto undervolt uvijek nakon restarta.
Performanse: Stavio sam XT bios, power limit na 170W, što je skoro isto ko non-XT. Ugrubo namjestio OC na 2150 i UV na 1150 u Afterburneru. Drži 1900-1950, oko 67°/87° mem 74 pri 1800RPM. Mem OC nisam jos probavao.
Non-XT bios ima fino balansirane postavke, a postavke na XT biosu su nepodnošljive, 2500rpm na 60°C da ohladi 200W, a nije potrebno. Ovo je hladnjak dovoljan za non-XT, nije baš za XT. Zato su nakon negativne recenzije GNexusa su nafrljili ventilatore do bola na XT. Nije mi žao što sam ju kupio jer je bila realtivno jeftina, a odlične perfomanse. Stavit ću Arctic TT III pa će biti tiha, hladna i OC-ana. Sve u svemu ne bi preporučio ljudima koji nemaju volje prčkati nego samo hoće igrati.