Citiraj:
Originally posted by Darth Vader
Jao deca necemo se jos sad pocet is svdati! Znao sam da nesmijem spominjat komercijalu, ljudi se odmah naljute !
Rekli smo vec da svako ima svoj ukus.
@JVC
ti brij svoje i pusti ostale, ali isto tako nemoj se toliklo grcevito branit jer i oni imaju pravo. to sto si nabrojo da se na nekim FT cdeima nalze renomirani izvodati neznaci nista vec smo apslovirali da im to donosi dodatnu zaradu. Kompilacije koje gore navodis za nas koji to ipak slusamo malo duze neg ti su komercijalnog usmjerenja, mozda ces i ti tako misliti za koju godinu, mozda i ne.
NEMOJ pisat velikim slovima, ovdje se nedere.
|
A čuješ, svako se bori za svoje ,pa tak i ja za svoje,kužiš?Malo me živcira to kaj se svi vrte oko teme, a nedaju ništa konkretno već neke mutave komentare tipa:Odrasti, Shvatit ćeš---to su za mene gluposti....Istinu kažeš kad kažeš da nisi smio spominjat komercijalu jer to je fakat....al OK-bilo pa prošlo...
Nisam imo namjeru izazvat nekakvu svađu ovdje al kad mi se nameću ovakve gluposti pop...dim!!!
Možda stvarno promijenim mišljenje, al sumnjam jer su mi takve stvari već pričali prije 3-4 godine, al ja sam osto pri svome i uopće ne žalim jer je za mene takva produkcija iz dana u dan sve bolja....Za mene je to to šta je i GOTOVO...!!!Ipak mi je drago čut da ima ovdje poklonika bilo kojeg elektronskog smjera usprkos dominaciji narodnjaka..........
Sad nek se javi još neko ko obožava narodnjake i to će bit vrh svega
POZDRAV