Citiraj:
Autor Libertus
Ne znam da li ste primijetili da sada aplikacija za kameru ima mogućnost skeniranja QR kodova, možda i ostalih (već neko vrijeme, oko godinu dana možda?), i mogućnost "skeniranja", tj. da kada slikate neki papir, da vam ga popegla i automatski croppa tako da je na slici samo taj papir.
Drago mi je da su počeli takve stvari ubacivati, da se ne moraju instalirati zasebne aplikacije.
Ovo za "skeniranje" sam neki dan skužio kada sam trebam poslati sliku nekog dokumenta. Baš ga je fino poravnalo i izrezalo.
Možda je to skeniranje nešto što je dostupno duže vrijeme, ali sam ja tek neki dan primijetio na svom S9.
|
Moj s10 to ima prakticki otkad sam ga uzea (3mj. prosle god.), zgodna stvar definitivno...
Neko vrijeme nakon toga su izbacili update s kojim je dosla mogucnost sheranja qr-koda za spajanje na wifi, tipa doma si spojen na svoj wifi i ako se netko hoce spojiti samo mu pokazes qr-kod (settings -> connections -> wifi -> kliknes na svoju mrezu i pojavi se opcija za prikazivanje koda) umjesto da diktiras password...