Citiraj:
Autor Mladenxy
Igra multi COD često, igra i GT sport i druge igre a oled je baš uzeo da može paliti hdr. Uzeo je oled odavno, brijem prije 2-3 godine i za sada problema nema...štoviše kad dođe do mene i vidi kak se ja igram na VA puca od smijeha koliko je lošiji prikaz 😄
Ali OK ne igra on sad ne znam koliko, par sati dnevno i ne svaki dan..igraju se i klinci, žena ali ne po cijele dane.
|
Naravno da je losiji prikaz. Ja sam se zgrazao kad sam prisilno preso s OLEDa na VA zadnjih tjedana. Nakon par dana zaboravis kak je bilo na OLEDu, ali jedva cekam nazad.
A to sto pricas za buraza sam ja vec pisao gore. GT Sport, Uncharted, GOW, Horizon, RDR2.. igrao satima i danima zaredom.. nikakvi problemi ...
Poceo igrati onaj sareni, nabrijanj, djecji fortnite i op op op... OLED se poceo buniti i forsati me u neki "recovery" mod u kojem mice image retention. Imam ga godinu i dva mjeseca... Nikad to nisam vidio na ekranu dok nisam poceo igrat tulavi Fornite. Istrazio malo i saznao da na burn in jako utjece svjetlina.
Kuzis, nisam bas to izmislio... Istrazi malo. Vecina igara ima zagasiti HUD, sto je OK, ali sareni, vristecih boja - not so good for OLED.
Uglavnom istrazi kako fixni HUD, pogotovo zarkih boja utjece na OLED i burn in, i pricat cemo za 2-3 godine dal tvoj buraz il ja imamo kakav burn in. Vjerojatno cemo imati, ali nece biti primjetan osim na burn in testovima.
Frendu koji ima C9 mali igra fortnite dan i noc... Njega cu pitat vec za 6 mjeseci da pokrene neki test...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk