Evo me nakon par dana korištenja TCL 43EP660 Android TV-a.
Uffff... WebOS ga masakrira u mogucnostima, pristupačnosti i naravno responzivnosti. Jedna od najbitnijih
stavki TV-a mi je jednostavni sleep timer. Na LG-u kliknem settings odskrolam do sleep timer i namjestim
vrijeme (cca 5 sekundi i 3s za produžit). Na TCL-ovom androidu, moram izać iz aplikacije(TV,Youtube,Netflix) na
Homescreen, otić u settings, pa device properties, pa onda odvrtit do dna do "Screen Saver" i onda ispod screen
saver opcija ima opcija za namjestiti sleep timer i ako oćeš produžit sleep timer, isti postupak moraš
ponavljat.... Ima i fiksnu AutoOff opciju, ali najmanje setting je 4 sata, to mi je previše. Ima li neka aplikacija
koja to handla nekako zgodnije, i jel tako na drugim android-tv ovima?
Isto tako, čim izađem iz aplikacije tipa Youtube, odma mi prestaje casting sa moba, pa to moram opet setupirat
svaki put, i iz nekog razloga imam 2x tv u casting opcijama.
Količina opcija za tv/sliku/zvuk/sustav, je 4-5 puta manja nego na WebOS-u i Sony dummy smart-osu.
Još jedan skoro super al uništeni feature je "Only sound" mod koji ugasi ekran al nastavlja svirat zvuk, s obzirom
da mi je tv u sobi, skoro genijalna opcija. Skoro! Iz nekog razloga TCL je odlučio u only sound modu, upalit LED
indikator i bljeskat sa njim dok je ekran isključen, iako je u opcijama isključen.... Odlično....
Voice assistent, sluša ono što se na tv-u priča a ne mene

Microdimming Pro Ultra Super Mega Cool, je ništa,
to obični whole screen dimming koji radi nešto kad je brighness na 100%, i reagira na titlove, glupost koja se odma
isključi.
Nisam htio još jedan LG WebOS tv jer nema steam link, Tizen mi nikad nije sio (osobna preferenca), a do 43'' stvarno
nemamo puno dobrog izbora, i zato sam mislio da ce TCL sa AndroidTV-om bit prepun featurea. Mislim cisto da se
razumimo TV je ispred noe vivaxa i sličnih miljama, ali nije niti blizu LG-a. I ajde barem da pohvalim kvalitetu zvuka,
srednji i visoki tonovi meni osobno pariraju LGjem dok su duboki puno bolji U LG-a.Za cijenovni razred i ostalo, dobra kvaliteta.
Ali je zato motorizirani plafonski nosač hit!
https://www.youtube.com/watch?v=kvkVsGQaQK0