Ma nije se na svim posusila. Imam ih 6 uljucujuci i ovu 1080ti mini koju imam u kompu, ta nije rudarila, svega mozda 2 mjeseca ukupno. Imao sam EVGA koja nije uopce rudarila, i imao sam 4 Zotac, od toga 2 su rudarile godinu i pol, a dvije su rudarile pol godine. Sve se ponasaju isto ili slicno.
Gledao sam danas ovu svoju dobro nije isla do 80C jer je malo hladnije u suboi, ali 1890 MHZ je boostala sama i temperature na 78C, dobro igrao sam Apex legends koji i nije nesto zahtjevan.
A druga stvar je da nevjerujem da je u par mjeseci sto su radile se pasta posusila. Prije bi se trebala posusiti ona gejmerska, ako covjek igra na 80C igrice po 5 sati dnevno u prosjeku to je kao da je pola godine non stop je drzao na toj temperaturi, ove moje nikad nisu isle ni blizu 75C kad su rudarile i to u najtoplijim danima, a zimi i hladnim danima su bile na cca 60 - 65C. Pa nevjerujem da te temperature prije osuse pastu nego gejmanje na 80C.
A pastu necu mjenjat kad imaju garanciju, kad istekne onda cu, evo ove windforsice jos 3 mjeseca, ali te se ne griju do 80C, jako tesko... hehe