Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Fino
Kakve su nakon višesatnog gaminga?
Speaking of... te gpu više nema po toj cifri od tog shopa što dostavlja u hr
Vidiš o čem ja pričam? Nije prvi put da je takva situacija (grain effect kolege u nekoj drugoj igri)... odmah Navi driveri
Ljudi su se baš izbrijali na tu temu, kažem negativan marketing, koji postaje sve gori čim nekom štucne nešt u kompu u kojem je nešto AMD-ovo. Prošle godine su bili biosi zbog ryzen 3000 serije, sad Navi driveri. Again, da nebi bilo... ne kažem da stvarno netko nema problema sa driverima. Recimo i sam vidim da ovaj radeon monitoring nije sav svoj, okljaštili su mu opcije, poglupili ga i sjebali. Al dobro to nije sam gpu driver, neko dodatak softverski uz drivere koji se ne mora koristiti...
|
Dobro da, pušemo na hladno, ali realno ima masu ekipe koja se žali na drivere i razno razne probleme sa istima.
Pa ide, isključi ovo, pa isključi ono, pa klikni tu, pa tamo. Pa nemoj imat više od 1 monitora... Na više mjesta se spominje nešto sa vsyncom bez kojeg ja npr ne želim igrat jer me ubija kidanje slike i sa problemima kad je spojen više od 1 monitora. OK, ja imam monitor i TV, ali mi se čini da mi ga to dođe na isto.
I opet masu ekipe (i tu na forumu) kažu da sa GCN nemaju nikakvih problema, dok ekipa sa Navi-em ima.
Morat će AMD dobro poradit na driverima.
Već sam pisao, zeleni kad useru, počnu to relativno brzo riješavat. Trenutno npr im se ne sprema shader cache, nego svaki put kad pokreneš igru idu ispočetka. Eno na forumu su napisali da već rade na ispravku i da replicirali bug. (ovo je prisutno u mislim zadnja 3 drivera).
Niko nije bezgrešan, ali da od 7mj nisu popeglali sve.
Nadam se da će RDNA2 sve riješit, i drivere i da će imat neku Ti ubojicu.