Citiraj:
Autor kurc
Stigla Evoke iz švabije. Prvi dojam je da stvarno lijepo izgleda zlatno kućište. Šteta što ću je vidit jednom godišnje. Instalirao sam 20.2.2 drivere jer pise da su recomended. Odvrtio sam furmark 5 min samo da vidim temperature. 165W, stabiliziralo se na 67 GPU, 82 hotspot, 80 memorija, 1500 RPM. Čuje se lagani šum, nije glasno, ton je ugodan i nema coil whinea! Sljedeći tjedan ću je upregnut u gaming i vidit dal ima problema sa sleepom.
|
Fino
Kakve su nakon višesatnog gaminga?
Speaking of... te gpu više nema po toj cifri od tog shopa što dostavlja u hr
Citiraj:
Autor drle1
EDIT
naso na gearbox forumu da je to neki shift bug :/
|
Vidiš o čem ja pričam? Nije prvi put da je takva situacija (grain effect kolege u nekoj drugoj igri)... odmah Navi driveri
Ljudi su se baš izbrijali na tu temu, kažem negativan marketing, koji postaje sve gori čim nekom štucne nešt u kompu u kojem je nešto AMD-ovo. Prošle godine su bili biosi zbog ryzen 3000 serije, sad Navi driveri. Again, da nebi bilo... ne kažem da stvarno netko nema problema sa driverima. Recimo i sam vidim da ovaj radeon monitoring nije sav svoj, okljaštili su mu opcije, poglupili ga i sjebali. Al dobro to nije sam gpu driver, neko dodatak softverski uz drivere koji se ne mora koristiti...