18.04.2020., 11:44
|
|
Banned
Datum registracije: Oct 2019
|
Citiraj:
Autor Elven
Moram rec frendu da si kalibrira C9 po ovome je bolja telka od 803 i 804, a meni je moj 803 (postavke s av foruma, nije prava kalibracija) bolji od njegovog C9.
Ali sto se tice ostalog, sve je kako rekoh. Motion handling Sony (Pani drugi), ostalo Panasonic uglavnom prvi ili drugi.
Kazem, kad sam vidio kako sony ima rjesen motion handling na XF85, koji je totalno promasen TV, a rjesen je savrseno, mogu si samo misliti kako je na novijim i boljim procesorima... Moj 803, a ni frendov C9, nemaju motion handling kakav ima Sony XF85. Nije im los motion handling, gledam ja nogomet na svom, i uzivam.. ali sam jebena picajzla i vidim razlike. Nista strasno doduse.
|
Imaš ti dobro podešen Motion na Philipsu..? Philips je baš što se tiće Motiona među najboljima, što potvđuju i razne recenzije.. Moraš imat izključen Perfect Natural motion, i uključen Perfect Clear Motion na medium.. Recimo prošlogodišnji model 7304 ima "veoma dobar Motion", pa je to niži srednji rang televizora sa 50Hz osvežavanjem panela, a recimo Philips OLED 804 ima već "odličan" Motion..
Zadnje izmijenjeno od: željkozg. 18.04.2020. u 12:23.
|
|
|