View Single Post
Staro 18.04.2020., 10:23   #14349
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor RaneZ Pregled postova
Yep, otisao mi philips (crko led array nakon 4g), falit ce mi ambilight. Jedina stvar koju sam cjenio kod philipsa. Zato jer je kamuflirao crnu

Ja gledam 90% filmove i serije u total mraku. Ovo mi je preporod sa oledom (C9). Poceo sam gledat /birat filmove po kolicini crne boje
Sta nisi kupio Philips 804... Oled, ambilight, P5 3. generacije... Ne znam sta se taj C9 toliko hvali, meni su i Philips i Sony i Panasonic OLED-i bolji od LG-a. On je kao jack-of-all-trades master-of-none, ali Philips bolje ispunjava tu ulogu, plus ima ambilight.

Citiraj:
Autor željkozg Pregled postova
Ja imam drugu generaciju, i vec sam pisao, ona ima svojih mana, ali i dobrih strana. Citao sam da su u 3. generaciji ispravili mane, i to je valjda sad najzaokruzeniji proizvod od svih na trzistu. Ali dok ne vidim 804 u praski, tesko cu povjerovati u bolji motion handling od Sonya i bolju interpolaciju/gradient od Panasonica.

Ali da sam lud na sebe sto se nisam strpio par mjeseci i kupio 804 umjesto 803, jesam. Ali s vjerovao reviewovima koji su rekli da su na 803 problemi s gradientom "manji problemi", a TV izgleda pokvareno kad dodju scene neba ili polu-mraka...

3. generacija P5 to navodno rjesava...
Elven je offline   Reply With Quote