Citiraj:
Autor RaneZ
Yep, otisao mi philips (crko led array nakon 4g), falit ce mi ambilight. Jedina stvar koju sam cjenio kod philipsa. Zato jer je kamuflirao crnu 
Ja gledam 90% filmove i serije u total mraku. Ovo mi je preporod sa oledom (C9). Poceo sam gledat /birat filmove po kolicini crne boje 
|
Sta nisi kupio Philips 804... Oled, ambilight, P5 3. generacije... Ne znam sta se taj C9 toliko hvali, meni su i Philips i Sony i Panasonic OLED-i bolji od LG-a. On je kao jack-of-all-trades master-of-none, ali Philips bolje ispunjava tu ulogu, plus ima ambilight.
Citiraj:
Autor željkozg
|
Ja imam drugu generaciju, i vec sam pisao, ona ima svojih mana, ali i dobrih strana. Citao sam da su u 3. generaciji ispravili mane, i to je valjda sad najzaokruzeniji proizvod od svih na trzistu. Ali dok ne vidim 804 u praski, tesko cu povjerovati u bolji motion handling od Sonya i bolju interpolaciju/gradient od Panasonica.
Ali da sam lud na sebe sto se nisam strpio par mjeseci i kupio 804 umjesto 803, jesam. Ali s vjerovao reviewovima koji su rekli da su na 803 problemi s gradientom "manji problemi", a TV izgleda pokvareno kad dodju scene neba ili polu-mraka...
3. generacija P5 to navodno rjesava...