Citiraj:
Autor coconut
Ok, jasno.
Razmisli o drugoj soluciji. Postoje 5-7" navigacije koje ne koštaju puno (<100$), a imaju ugrađeno skoro sve što ti treba. Jedini problem bi mogla biti zadnja kamera (koju ionako moraš posebno ugraditi bez obzira koji sistem uzmeš) i komande na volanu. Problem kamere se može riješiti putem senzora i to za sitnu lovu ili spajanjem iste na navedenu navigaciju.
Dakle, rješavaš većinu problema za manje love i bez nepotrebnog 'kopanja' po autu, raznih konektora, maskica i sl. Ok, estetski nije ljepše od DIN2 uređaja, ali nije ni ružno.
Možda će ti trebati malo više vremena dok nađeš takvu navigaciju, ali na raznim kineskim webshopovima ih sigurno ima.
|
Razumijem što želiš reći, ali želim baš zamjeniti taj starinski radio s 2din ekrančićem, na kraju krajeva nije mi ni bitno da bude maskica baš da izgleda ko da je iz tvornice takav došao, ma nije nužan ni GPS, bitna mi je rikverc kamera i da je ekran i radio kontrole da su na touch, a GPS i komande na volanu bude super ako će imat. Čekam da mi adapter dođe pa lagano idem s isprobavanjima s njuškala

Ako ništa drugo da vidim kak to radi i dal ću baš trebat maskicu ako bude preružno bez nje