Evo dosla je nova grafa na red.Ni sam jos nisam siguran sta cu evo mislim se izmedju ovih grafa power color x850xt 2000kn iz vemila,gigabytove 6800GS 1500kn.Odma da kazen nije mi vazna podrska za taj hdr i shadere 3.0 i te ostale nove šinše minše , nisan neki ludi gamer jedino sta puno igram je cs:sourc i vako koju igru ala hl2 , nfs da se radi reda zaigra kad izadje.A oko mi bizi i na x1800xl pa se mislin da nekako skrpan jos 1000kn pa da buden malo duze mirniji jer stvarno mrzin kupovat hardware tia bi bit miran barem 2 godine sad znan da je malo glupo kupovat kartu od 3000kn+ za igranje jedne igre ali eto da mogu posli zaigrat kad mi pukne nesto novije sta izadje. Ostatak konfe je dfi ultra-d,2X512 mema sa utt cipovima,proc jos neman moran vidit kad ce dobit ponovo opterona 148 u vemila ako bude puno tribalo cekat uziman venica 3200+ , to bi ladia sonic tower.Malo je ovo glupo sta san iz mid klase grafa uletia u sami high ali jebiga eto kad stvarno mrzin kupovat hardware i da bi malo vise para samo da buden miran narednih 2 god.