Trošak dostave uređaja do mene.
Inzistirali su da im vratim uređaj uz puni povrat novaca, možda su se bojali jer sam mislio i predati uređaj na državni inspektorat radi lažnog oglašavanja specifikacija.
Citiraj:
U H18 Megastore Refurbished kategoriji možete pronaći tvornički obnovljene proizvode koji su pomno istestirani, kompletirani i ispravni.
|
Trgovina je odbila dati ispravan uređaj prema specifikacijama i otkloniti kvar(ove). Danas ujutro mi je na Diners prikazan djelomični storno.
U svakom slučaju ponijeli su se jako nekorektno, niti jednom nisu ispričali. Na bug forumu mi se javio tip da je kupio njihov tablet te i on ima problem s ekranom, ima vertikalne linije po ekranu, njemu su rekli da će popraviti uređaj, neće dobiti povrat.
Nego, ako se tko sjeća na početku sam rekao da tablet
Citiraj:
Autor Ag008
Stigao mi Mytab P101 s megastore-a, refubrished.
Nema slike ali ima zvuk paljenja.
|
Pa da malo pojasnim i opširnije napišem i tu sramotu...
Kako je Hangar 18 servis poznat po tome da korisnike optuži da je uređaj pao u vodu, da je naljepnica ljubičasta, naplaćuju otklon iako ima jamstvo ili nešto treće bez da popravljaju, slikao sam unutrašnjost tableta da sam pokriven sa svoje strane. Nisam dobio nikakvo jamstvo na papiru i uvjete za refurbished a poklopac se skida jednostavno kao da je i namijenjen da se skida često.
Ovo je unutrašnjost, možemo primjetiti da je otvaran, ima otiske prstiju (ja koristim antistatičke rukavice) kao i da u razbijeni nosači ekrana/digitizera, koji je očito mijenjan a obratite posebnu pozornost na bateriju i desni dio, kod srebrne trake. Vidite li nešto što viri?
Ja iz prve nisam vidio ali kada sam htio pomaknuti/bolje zalijepiti bateriju koja je stajala ukoso imao sam što vidjeti.
Netko je slučajno ili namjerno ostavio nespojen flex kabel i sakrio ga iza baterije!
Citiraj:
U H18 Megastore Refurbished kategoriji možete pronaći tvornički obnovljene proizvode koji su pomno istestirani, kompletirani i ispravni.

|

Spojio sam flex kabel na konektore i još sam ga izravnao prije toga, spajanjem tog flexa sam ustanovio da je to bio kabel za ekran. Ekran je nakon restarta radio.
Sada kada gledam i objavljujem ove slike a što nisam vidio tada, vidim da još jedna stvar nije bila spojena označena 1. Ne znam što bi proradilo da sam spojio i flex 1.

Sumnjam da je WIFI/GPS jer tako ne izgleda GPS antena, gsm i wifi antena je inače zalemljena i vjerojatno je , spoj antene mi izgleda dobro i prekriven je naljepnicom teoretski je trebao raditi wifi/gps.