17.04.2020., 13:09
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Autor Matta
Evo čisto da se još jednom javim glede Panasonica GZ950.
Ne mogu mu naći veliku manu, iskreno.
Najviše me oduševljava brzina cijelog sustava, pogotovo kod osnovnih funkcija (prebacivanje kanala, glasnoća, itd.), kao da imam non-smart CRT.  Kad moram petljati po Android Toshibi od roditelja hoće herc da mi otkaže koliko je sve sporo. 
Prikaz slike na SD kanalima je odličan, na HD kanalima fenomenalan.
Ne znam kad sam bio zadovoljniji izborom nečega od tehnike općenito.
Preporuke !
|
Citiraj:
Autor Libertus
Baš neki dan sam gledao koji OS pogoni Panasonic smart televizore, na kraju nađem da je to Firefox OS, sada rebrandiran kao my home screen ili tako nešto. I hvale ga svi uglavnom jer je lagan i brz.
Još je neka tvrtka forkala isti OS i stavlja ih na ove jeftinije telefone umjesto android os-a.
|
Citiraj:
Autor OuttaControl
Da ja sam isto zapanjen sa LG brzinom prema TCL Android TV, a taj Panasonic mi je bio isto opcija, tj dilema, ali uzeo sam LG zbog Airmouse-a i Panasonic je bio samo u nekom slovenskom ducanu, ali sto sam citao kvaliteta slike je top notch i da se niko ne moze mirit sa njima.
|
Panasonic OLED ima najbolju sliku, najbolji proc za obradu slike, slika im je kalibrirana da bude realna (znači prirodne boje, bez napumpavanja toplih boja), i najbrži OS.
Imam Firefox OS tj My Home Screen, na DX600, koji sigurno ima puno slabiji proc od OLED modela, i dovoljno je brz. Mali delay ima, ali uzmite da je DX600 bio model koji je samo jednu stepenicu ispod najjeftinijeg. Kod drugih proizvođača, osim možda LG-a, svi lagaju osim najjačih modela.
|
|
|