Citiraj:
Autor Pentel33
Je tesko je za shvatit.
Moze te razocarat samo ako si imao S10 pa sad vidis da S20 ne donosi nista novo.
Ili imas oneplus 7T pa sad vidis da osmica nije nikakav napredak.
Ali pricat da su te razocarali s nekim specifikacijama u bilo kojem pogledu je glupost samo takva jer je u te mobitele trenutno ugurano najbolje i najskuplje na trzistu.
S20 je trenutno najbolje sta samsung nudi, i sta tu tebi nije jasno?
To sto je napredak izmedju modela sve manji je druga stvar.
|
Nitko nije rekao da je Samsung loš mobitel! Lošiji od nekih da, ali ne loš. Samo je razočarao u nekim stvarima!
Zato postoje drugi mobiteli koji možda nisu razočarali toliko ili uopće! Da li da ti crtam?
Ako je S20 trenutno najbolje što Samsung nudi, to znači da je to to? To je idealan mobitel koji me ne može razočarati?
Vezano za tvoje razmišljanje. S10 je bio najbolje što je Samsung nudio prošle godine? Znači to je bio savršen mobitel koji je odgovarao svima jer je to flagship. Čemu onda S20 ako je S10 već savršen mobitel?
Pa daj malo uključi glavu i razmisli prije nego pišeš gluposti!
MENE je S20 razočarao! Očekivao sam više! Očekivao sam bolju kameru npr. Nisam ju dobio. Ok, ovaj S20 nije mobitel za mene i meni ne dogovara. Tražim drugi mobitel koji me možda neće razočarati ili će me razočarati manje. Ako se bolji mobitel može kupiti za duplo manje novaca (kao što ti gore video govori), onda je to ogromno razočarenje, za tisuće i tisuće vjernih Samsung fanova i za nas koji to nisu.
Čovjek traži preporuku. Ima na izbor više "Flagship" mobitela. Po tvome, svi su savršeni i ne može fulat ni s jednim. Pa kakvo je to razmišljanje?

BTW. i NOA izdaje "flagship" mobitele...
Mislim, dosta od mene, ne želim više raspravljati, ali već dugo nisam gluplju izjavu čuo, iskreno... Ne možeš biti razočaran jer je to "flagship"... Muda pod bubrege stari moj, muda pod bubrege...