Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.04.2020., 10:33   #49037
strgani
Premium

strgani's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Isplati li ti se tako nešto ugrađivati u auto star 14g.?

EDIT: Golf nije bio najprodavaniji u 02/20. Zabrinjavajuća je rečenica: "Naime, u neke automobile softver je učitavan i po 160 puta, objašnjava izvor iz Radničkog vijeća Volkswagena. Alo!! Jel' to Golf ili Space Shuttle?

https://revijahak.hr/2020/03/29/izgu...zbog-softvera/
Automobil sam tek kupio, tako da ga planiram voziti barem nekoliko godina, a kako ću raditi dosta kilometara, onda bih htio imati komfora koliko si mogu priuštiti, zato se i raspitujem ovdje, a nisam otišao u autobirt i rekao im da mi ugrade to što želim bez da pitam za cijenu, nego se ovako raspitujem.

Što se tiče radija, ne treba mi prevelika kvaliteta jer ne mislim razvaljivat zvucnike niti nabijati, nešto da ne zvuči ko da se ptica dere i to će mi biti dovoljno, bitno mi je da imam ekran zbog rikver kamere pošto neću biti jedini koji će voziti ovaj tenk, bluetooth zbog moba da mogu pričati na duge staze dok se vozim, a komande na volanu zbog komfora da ih proslijedim do radija pošto ih već imam.
Pregledat ću linkove koje ste poljepili i vidjet što mi se najviše isplati, hvala svima na savjetima
strgani je offline   Reply With Quote