@ Raja Ram….Valjda si ovo meni piso pa se moram obranit:
PA DAJ TI ONDA MENI OBJASNI KAJ JE TO TRANCE GLAZBA I KOJI IZVOĐAČI PRODUCIRAJU TAJ GLAZBENI ŽANR???
DRUGO, DAJ MI RECI KOJA JE TO VRSTA MUZIKE (da znam reć nekom kad me pita kaj slušam,heheheh) AK NIJE TRANCE…SAD MI RECI DA JE TO KOMERCIJALA I TO ĆE BIT VRH OVE GLUPOSTI…(onak:Genre-komercijala)-ànikad vidio, svugdje po internetu piše DANCE ili TRANCE, a negdje i Electronica i sad ti pričaš da to nije Trance
JEDAN OD NAJPOZNATIJIH TRANCE DJ-a NA SVIJETU JE PULSEDRIVER KOJI JE U TOME VEĆ VALJDA 10-AK GODINA I IMA STRANICU KOJA PRATI NAJNOVIJE DOGAĐAJE U TRANCE GLAZBI……..objavljuje svaki poznatiji uradak i svaki poznatiji party koji se odražava…..sve to zato kaj to NIJE TRANCE??????
@BRUNO RV
FUTURE BREEZE ima dobre stvari, meni osobno najdraže:
Heaven Above (za istu pjesmu postoji i Flashrider Remix koji je isto odličan)
Ocean Of Eternity je isto super stvar
Temple Of Your Dreams-----zakon
Imaju oni još stvari, al navedene su mi najbolje…..I da, njihov remix od pjesme Baya Baya inače Safri Duo……
KAI TRACID….ja imam 2 albuma (TRANCE & ACID)(evo kak se album zove, al to opet nije trance??) i drugi je CONTEMPLATE….
Od fakat ima hrpu odličnih stvari: life is too short, 4 just 1 day, conscious, trance and acid, too many times……