View Single Post
Staro 16.04.2020., 08:24   #3144
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
Sto znaci redovno vjezbanje?
Teretana, samo kardio, bodyweight kod kuce ili nesto drugo?
Sto se treninga tice, najbolji rezultat za topljenje masnog tkiva sam imao sa full body treningom 5-6 puta tjedno i bez ikakvog dodatnog kardia (uzmi u obzir da mi je posao takav da u prosijeku predem 10km dnevno). U slucaju kardia, preporucio bi HIIT treninge, odnosno u tvom slucaju da primjenis HIIT tehniku na bajk.
Vjerujem da ovdje ima i puno iskusnijih od mene, mozda i pokoji trener. Ono sto govorim, govorim iskljucivo iz osobnog iskustva za svoje tijelo, te ne mora znaciti da ce isto vrijediti za svakoga.

Sent from my H3123 using Tapatalk
5 dana sam krenuo u tjednu s utezima doma, plus radim bodyweight vjezbe. A dugo vec vozim bicikl, upravo radi problema sa koljenima, tako da sam snagom u nogama vise nego zadovoljan, sad je preostalo samo ojacati gornji dio tijela i leda.

Hvala puno na savjetima svima, pomogli ste mi jaaaako puno

Sad cu probat jos korigirati prehranu i jesti vise ( oko 2200kcal) nekako sam bio uvjerenja da tu brojku trebam smanjiti ako zelim mrsaviti, ali vidim da bez bicikla potrosim oko 400 500kcal vjezbanjem, a bicikl ispod 1000kcal nije.

Muka mi je bilo kad stanem na vagu a vaga pokaze da rastem u kilazi, automatski sam smanjio prehranu za dosta ( iako ne mogu reci da osjecam pretjeranu glad)