View Single Post
Staro 15.04.2020., 12:21   #12
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Slažem se s Mommistake-om.
Zašto Mac? Odnosno zašto plaćati tu nabijenu cijenu ako ti baš zbog posla ili ne nam čega ne treba? Mogu razumijeti ako želiš isprobati, vidjeti kako je i to, no znaj da za te novce možeš dobiti nešto puno bolje kao što ti je Mommistake prije mene predložio.

Kao netko tko koristi i Macbook i Windows u svrhu psola, Mac nije ništa više user friendly. Ništa manje problema nemam s njim, nego s windowsom. Štoviše, češće me Mac naljutio nego Windows zbog svog zatvorenog sustava i nepostojanja nekih najobičnijih opcija.

One priče koje znaju zagovornici Maca bacati, kako nema dana da ti na windowsu nešto ne iskoči, ne potrga se, itd. samo ću reć u životu nisam imao tako loš update na Windowsu kakav je bio Catalina na Macu. Češće mi je bluetooth recimo puknuo na Macu nego na Windowsu. Onak, najbasic stvar od koje očekujem da uvijek radi.

Mac ima dobar touchpad, tu mu stvarno nema ravnog i dobar ekran. I lijepo izgleda.
A sve ovo ostalo... sve ovisi što tražiš, što želiš, što očekuješ, itd.

Bio Mac ili Windows nemoj kupovati nešto starije od 4-5 godina, nikako. Ne isplati se. I pazi se starijih modela Air-a. Nisu ni pbiližno toliko ergonomski koliko je Macbook recimo kad je u pitanju tipkovnica i touchpad. Ne znam kako je s ovim novijima (trenutna generacija), ali ono starije sve redom bih pobacao u smeće (ne toliko jer je jednostavno kvaliteta losija, nego zbog odnosa cijene i kvalitete).

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.04.2020. u 12:32.
xGAME je offline   Reply With Quote