View Single Post
Staro 15.04.2020., 10:26   #5183
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Uf, meni je 1 bila najbolja, 4 puta sam je odigrao... Istraživanje planeta mi je bilo najbolje iskustvo upravo u 1, velika mapa, tu i tamo nekakva baza ili minerali ili nešto treće, borba sa terenom i Mako-om - e to je bilo zakon... Imao si osjećaj da baš istražuješ planete jer su mape, iako samo druge boje, bile stvarno velike. Ekipu si morao birati po tome koji skillovi tebi fale, da se nebi desilo da naiđeš na vrata ili škrinju koju ne moš otvori jer nemaš dovoljno velik skill, nešto što ti se u 2 i 3 ne može desiti. Pa onda questovi, npr Noveria i ona tajna baza, dužina i kompleksnost tih questova... Ono, da odradiš quest ti treba 2-3 sata gameplaya - jer ga stvarno ima i imaš što raditi. Madafakin Wrex, a ne onaj peško Grunt ili kako se već zove... Pfff! Ljudi su mrzili onaj lift u Citadeli ali taj lift je odavao dojam veličine te citadele tj tog tornja di se penješ do Councila. Citadela je velika i dok si tumarao nejnim hodnicima i liftovima i imao si takav dojam da je velika. Je, išlo je na živce ona muzika u liftu ali treba se popet Citadel tower, njega ima dosta u visinu. Sve je uglavnom bilo puno bolje u 1 nego u nastavcima koji po meni bili prepuni kompromisa za što "pitkiji gameplay" - što nužno ne mora biti loše - ali je, loše je...

Sve je bilo po meni puno bolje odrađeno u 1 nego u 2 i 3 (osim inventorija). U 2 su se planeti sveli na dva hodnika, konstantno traženja clipova jer oružje ne može prdnut ono što već prdi u okolinu nego mora u neki spremnik?! Pa onda uništavanje klasa, biotic i tehnichian su se sveli na to kakav ko štit ima. Radnja je OK, iako jebiga, zbog prirode nastavke nema onog nekakvog misticizma jer već više manje znaš ko je prijetnja galaksiji i što treba napraviti da ih zaustaviš. Kompanjoni, barem ovi novi bezveze, osim naravno Legiona.

3. je skoro pa sranje, kraj od 3 boje, uzaludno skupljanje saveznika jer ne utječe na ništa niti vidiš da se išta desilo drugačije... Ovi roboti taracaju planete a mi okolo po galaksiji skupljamo bižuteriju za nekog prosjaka na 2 katu pothodnika 2 na citadeli - daj me nemoj jebat... Mislim, ti side questovi su me totalno ubili u pojam jer ono - ogrlica je bitna... Leveli ko u dvojci, 2 hodnika, 1 drvo i to je planet.

Na Andromedu neću trošti tipkovnicu - igra je sranje.