@panda ja koristim sada nekih 11 mjeseci Revolut od Grcke, Cipra, Amerike i ista stvar vise manje 80% transakcija su mi preko njega. Cashback mi je zakon van Europe, ali eto sta ces kad Covid hara od pocetka godine. do sada sam uvijek imao maks 500EUR na njega i to koristio, pa kad padnem na 50ak EURa radio topup. A sad ga koristim i za konverzije EUR - KN jer je tecaj toliko bolji da mi se isplati pricekati da Revolut uplati na moju banku

iako banka uzima 1EUR naknade na to (supci). Nedavno poceo koristiti i stock trading na Revolutu i funkcionira bez problema iako nema sve funkcionalnosti trading aplikacije - npr. order trade, leverage trade, stop loss, take profit.
Citiraj:
Autor p3c3k
Hmm, meni se desilo da je racun blokiran nekoliko puta zbog primanja vecih kolicina novaca te njihovo proslijedivanje na nekoliko strana svijeta.
Normalno sam se mogel ulogirati ali nista drugo. Samo u chatu napises live agent i u sekundama se rijesi
|
za to sam vise clanaka i forum postova procitao pa ne znam sto je tocno bilo uzrok i koje restrikcije, ovom kolegi kojem su maznuli acc nije mogao pristupiti aplikaciji uopce.