Tema: Revolut
View Single Post
Staro 14.04.2020., 19:36   #849
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor catroot Pregled postova
Čitam par dana o revolut na forumima, postavljam si pitanje, kolko je sigurno linkati karticu od tekućeg kunskog računa ili bilo kojeg, žiro ili deviznog na taj revolut. Prednosti aplikacije razumijem, možeš proći jeftinije pri slanju novca u drugu državu nekome, pa do naknade koju uzimaju pri plaćanju, prilikom razmjene valuta itd. Btw, nisam to koristio još, registrirao sam account, al nisam dodao kartice. Ne znam kolko mogu tako imat otvoren račun bez da dodam karticu neku. Već mi par puta stigla notifikacija da dodam karticu. Htio sam i pobrisati račun, al kaže da će onda biti teže otvoriti ponovno isti ako budem htio kasnije.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk
Zbog čega bi te linkanje kartice brinulo?
Linkanje kartice na Revolut ti je otprilike isto ko i kad karticu linkas na ~Netflix.
Novce s kartice ti ne mogu uzeti nikak - osim ako nemaš auto-topup. A i to je opcija koju možeš sam isključiti/uključiti.
Ajde da imamo openbanking koji su UK korisnici dobili (opcija da dodas sam tekući račun u Revolut i onda preko appa imaš iste opcije za taj račun ko i za Revolut), ali nemamo, tak da za to ne moras brinuti.
Ja imam onak ~6 kartici dodano u aplikaciji 😂

A za ostatak rasprave - brijem da sam čak u jednom postu i napisao.
Je li dovoljno sigurno i/ili dobro za dobivat plaću gore i spiskat svu ušteđevinu i sl? Nije. Barem ne za sad. Doduše to nije ni jedna banka (kolko je ljudi u USA na Lehmanu spušilo love prije 10ak godina...).
Ali ja svejedno account koristim onak žešće. Vise manje sve transakcije su mi se svele na to.
Brijem da sam od otvaranja acca gore spičkao ~10k€ - pretplate (Spotify, Netflix, Hrvatski Telekom itd), kupnje na netu (disposable virtualne su SVE), plaćanja rate za W&T agenciju (2 × ~650$ i još dobio 13$ cashbacka &#128513, plaćanja po dućanima i restoranima po Hrvatistanu, Mađariji, Sloveniji, Njemački i pitaj boga di sve ne 😂

Dvije sam čak uspio i pogubiti (jednu na jebenom festivalu u Mađarskoj) 😂

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote