View Single Post
Staro 14.04.2020., 12:49   #640
Rocky Rocastle
Premium
Moj komp

Rocky Rocastle's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ja sam ženi uzeo CANON Maxify MB2150 u Linksu za 700kn prije mjesec dana.

Nemam zamjerke. Wifi print radi kao blesav, preko Macbooka sam ga našao za 10 sekundi, nikakav setup, samo Wizard, next, next, next i printa, skenira, kopira.

Jedino što je boja oko 500kn.

Ali dobivaš sve 4 unutra, XL pakiranje, oko 1000+ stranica.

Imam doma i CANON Pixma TS3350, isto nije loš. Malo sporiji print, sken traje dobrih 10 sekundi, ali isto radi solidno. Boja je oko 400kn (CB + BOJA).

Kaže žena da je kolegica njena s posla isto kupila TS3350, potrošila onu prvu boju za 7 dana (navodno samo oko 180 stranica). Pa je morala uzeti odmah dodatnu za 400kn.
Baš sam ta dva i TS5350 istraživao nakon ovog HP-ovog.

Za MB2150 kao jedini značajniji minusi navode se izostanak duplex skena i nemogućnost printanja borderless fotografija. Buka koju printeri proizvode često je subjektivne prirode. Ali to je čisto ok cijena za boju pošto bi meni potrajalo barem godinu dana (1200 stranica crne, ako se ne osuši u međuvremenu ), a u najgorem slučaju jedna stranica košta 50 lipa.

TS verzije (barem ove najjeftinije) doista imaju skuplju cijenu printanja, jedva ispod 1 kn za jednu stranicu.

S druge pak strane, HP-ov podržava borderless fotke i duplex sken, a uz to su valjda jedini koji trenutno nude dodatne dvije godine garancije nakon registracije na službenom webu. XL komplet boja košta 600 kn (825 stranica), što bi značilo da ima osjetno skuplji print od MB2150.

Zadnje izmijenjeno od: Rocky Rocastle. 14.04.2020. u 13:02.
Rocky Rocastle je offline   Reply With Quote